
 
 
April 25, 2022 

 
 

AMENDMENT NO.: IV 
 

TO  
  

INVITATION FOR BID NO.: GPA-030-22 
 

FOR  
 

FUSE, CUTOUT 
 

 
Prospective Bidders are hereby notified of the following response to an inquiry received from 
Bidder No.: 2 dated March 24, 2022: 
 
Bidder No.: 2 inquiry dated 03/24/2022: 
 
QUESTION: 
            1.    After reviewing section 3.1.7, and the drawing on page 7 of the Specification it was noted   
                    that the specified design has the expendable cap type fuse tube and mounting design.   
                    However our S&C's Type XS Fuse Cutouts employ single venting—down and away only—  
                    an especially important feature where exhaust must be kept out of other phases in  
                    overbuilt circuits. Their nonexpendable fuse-tube cap construction, moreover, eliminates  
                    the extra expense of fuse-tube cap replacement. 
                   Can GPA accept our Fuse Cutout with nonexpendable fuse-tube cap construction?    
                   If yes, then we can prepare a quote. 
 
ANSWER:  
      Based on past orders, we can accept their request. 
 
 
 All other Terms and Conditions in the bid package shall remain unchanged and in full force. 
 
 
 
       JOHN M. BENAVENTE, P.E. 
 General Manager 
 

for


